onsdag den 22. september 2010

Lista


Jeg kan vist ikke komme udenom at jeg er vild med Norge. Men andet ville selvfølgelig også være underligt, når jeg jo er halv normand:-) Siden jeg var helt lille har vi tilbragt nærmest alle sommer/efterår/vinterferier i min mors barndomshjem. Huset har min mor og hendes søster, heldigvis, beholdt efter at mine bedsteforældre faldt fra i starten af 90'erne. Så nu står det bare dér og venter på at vi kommer og besøger det engang imellem:-)


Jeg lavede dette LO som en lille "tribute" til huset:-)
Som baggrund har jeg brugt Basic Grey karton og ovenpå brugte jeg et overlay med swiwler. Teksten "Lista" har jeg stanset ud på en Big shot i rød meleret karton... vist også fra Basic Grey. For at gøre billedet lidt rustikt har jeg slebet rundt i kanten med grovkornet sandpapir.



Ikke så langt fra vores dejlige hus ligger Lista Fyr... aka. "mit" fyrtårn. Elsker at tage derud. Det er ren natur og er både smukt i høj sol og voldsom storm, på hver sin måde selvfølgelig. Grunden ligger helt ude på spidsen af halvøen Lista og man får nærmest Nordsøen lige i hovedet.


Endnu en "tribute"...
Som baggrund har jeg igen brugt Basic Grey karton og ovnpå har jeg revet et stykke canson karton og sværtet det i kanten m. brun stempelsværte. Ligesom ovenfor er bogstaverne stanset ud med Big Shot'en i hvid karton. Den lille "tag" er også stanset ud..

Div. kort

Da min kære kusine havde fødselsdag her i sommer, lavede jeg dette kort til hende.
Formatet er A5 og er sat sammen med 3 farvede papirclips i matchende farver. Jeg har brugt 270g cromatico karton (det er bare så lækkert, så jeg bruger det ofte!) samt scrappapir. Bogstaverne er tynde filt stickers fra Martha Stewart (købt i Wallmart, da jeg var i Miami for små 2 år siden... gik HELT amok i deres scrap-afdeling... mere end én gang på dén tur) De andre to stickers er så vidt jeg husker også fra M.S.. Derudover har jeg stemplet nogle enkle blomster m. rosa stempelpude.



Dette kort lavede jeg da en af mine tidligere kollega fyldte 60 år.
Det blev lavet i A6 format i canson carton. Som dekoration brugte jeg et lille stykke sort karton som jeg sværtede med hvid stempelsværte, hvide papirblomster m. guldfarvet brads, grønne rub-on swiwler, dymostrimmel samt en lille hvid sommerfugl fra Karen Marie klip.

lørdag den 18. september 2010

Plads problemer

Hmm.. for at sige det mildt så roder min lejlighed... ret meget!
Det er ikke altid lige nemt at være en kreativ papir nørd i en 2 værelses lejlighed på ca 50 kvm. Så hver gang jeg skal "nørde" skal det hele slæbes frem .... OG ryddes væk bagefter:-(  Æv, hvor jeg hader at rydde op! Men det skal jo gøres når man har en lille nysgerrig Molly, der tror at alt kan spises.
Derfor går jeg og ønsker mig et "arbejdsværelse" i en del af min stue. Men hvor???
Tror denne weekend skal gå med at måle op i stuen så jeg kan få lavet nogle ideer til omrokering af møblerne (for jeg kan jo ikke undvære nogle af mine møbler!)
Jeg har fået lov af min kære mor at arve hendes skrivebord, som hun har haft lige så længe jeg kan huske og som de sidste mange, mange år har fungeret som hendes sy-bord på mit gamle værelse. Det er super fedt!!
Lige pt. er det i sådan en mellembrun farve, men regner med at slibe lakken af, male det hvidt
og evt. lægge en glasplade ovenpå bordpladen, så det holder sig pænt.

Ville gerne have lagt et billede ind allerede nu, men er uden kamera for tiden. Det sidste jeg havde druknede for et par uger siden, da det var i lidt for tæt kontakt med en halv liter cola zero i min taske... ævs!
Men så kan jeg vel lære det..!!!? 

Velkommen til verden

To af mine dejlige veninder fik barn (.....eller dvs. de fik jo ligsom ét hver, med hver deres mand, for at være helt præcis), og dét kræver jo at man laver barsels kort :-) jubii!


Heidis lille "gut" skal hedde Asger, så dét skulle selvfølgelig stå på kortet. Elsker at lave "navne-kort". Det gør kortet lidt mere personligt, synes jeg. 



...og Marias lille dejlige pige skal hedde Nadia. Maria har et lidt "anstrengt" forhold til lyserøde/pink farver, derfor blev kortet lavet i lilla.

onsdag den 8. september 2010

Invitationer - min 30 års fødselsdag.

I år rundede jeg jo de 30 år (puuuuha!). Istedet for at holde en stor fest, besluttede jeg at holde brunch for den nærmeste venindeflok. Lige for tiden er jeg helt pjattet med pink, orange og gul. Så de farver skulle selvfølgelig bruges til invitationerne. Kortene blev lavet i str. 15 x 15 cm, med en fold på ca. 8 cm. Jeg brugte Cromatico pink karton i 270g.



Udenpå brugte jeg en rest scrap-karton (kan ikke huske mærket), samt papir blomster fra Artemio som jeg satte fast m. brads. Stemplerne er fra Martha Steward og er sværtet med cateye "turqoise" og "marigold".



Teksten indeni printede jeg i pink på alm. 80g papir i orange.


Julekort 2008

Her er så julekortene som de så ud i 2008.
Alle kortene blev, dette år, lavet i A6 format.


Julekort 2009

For lige at komme igang, så kommer her mine julekort som de så ud i 2009.
De første her er lavet i A6 format.



...og de næste er lavet i formatet 15 x 15 cm.

tirsdag den 7. september 2010

Så er man igang! ... eller??

Så skal det altså prøves, det dér blogge-halløj! Selvom jeg er håbløs til nærmest alt der har med teknik at gøre, så kaster jeg mig nu ud i denne nye verden.. prøves, det skal det!
Eller.... var da nærmest ved at miste modet da jeg skulle til at beslutte mig for layoutet.....!!
Nej stik mig hellere noget papir og nogle stempler så skal jeg nok få bakset noget sammen.
Men det gik da...til sidst.
Håber at jeg får taget mig sammen og får opdateret siden indimellem.
Jeg starter nok med at ligge nogle af mine ældre kreationer ud.
......... ja man skal jo starte et sted, ikke?

Der bliver med garanti også lige smidt et billede eller to ind
af Molly-musen her engang imellem..
Hun forstår ikke altid at når "mor" leger med papir eller sidder ved computeren,
så skal man ikke lægge sig til at sove midt i det hele...

Glæder mig til at dele det hele med Jer:-)