torsdag den 10. februar 2011

Hva kameraet (også) gemte...

De sidste billeder der gemte sig på filmen var nogle dejlig billeder af min skønne Molly (bandit-katten).
En dag i december da jeg kom fra arbejde, havde Molly tydeligvis været på rov i mine julegave-indpaknings ting. En HEL rulle rødt satinbånd lå spredt ud på det meste af stuegulvet.
... og jeg måtte for alt i verden IKKE samle det op!!!

"... Du kan tro nej Mor ...

....dét bånd er MIT!!!

Så jeg fik min vilje... selvfølgelig!"

Hva´ kameraet gemte...

Efter en laaaang periode uden blogs (ja jeg nåede jo faktisk nærmest ikke at komme igang reglemæssigt) er det vist på tide at tage tyren ved hornene og få nedfældet et par ord.
I mangel af digi-camera (læs. cola zero-episoden) har jeg måtte støve mit gl. kamera af og knipse et par billeder... vel at mærke uden at kunne se billederne inden de skulle fremkaldes (jojo dén slags kan altså stadig bruges, selvom det efterhånden regnes som oldtidsfund). Igår fik jeg så endelig hentet min fremkaldte film og fik langt om længe set hva der egentlig gemte sig på den lille rulle:-)
Der var billeder fra min kære nevø, Mads', 4 års fødselsdag som vil fejrede på Himmelbjerget m. picnic i forårssolen:-) Han er nu efterhånden ved at være klar til skolestart i august, så havde faktisk glemt hva der var på de billeder. Men synes nu faktisk at de er ret fine (taget i betragtning af at de er taget med sådan et "old-fashioned" kamera....)


 "Bette-Mads"

Gaver må der til....


Storebror!

Min dejlige søs:-)

Skønt med nogle dejlige forårsbilleder (..og ikke mindst varme minder) på sådan en kold og grå februar dag hvor man egentlig mest bare havde lyst til at blive under dynen med en Harry Potter bog og varm kakao:-)